Categorieën
Parties

HERR ZIMMERMAN Techno nacht @ Club Reverse Rotterdam – Zaterdag 27 januari

Club Reverse Rotterdam is voor steeds meer party liefhebbers een über gezellige nachtelijke bestemming aan het worden, mede dankzij de uitzinnige Herr Zimmerman clubnachten, die hier inmiddels 2 jaar regelmatig plaatsvinden. 

De geheel in jaren negentig stijl uitgevoerde club is gelegen aan de Schiestraat 40, vlakbij Rotterdam Centraal Station en vrijwel naast Biergarten en Poppodium Annabel, gelegen aan de Delftse Hof.

Tijdens het openingsweekend van dit nieuwe jaar van Club Reverse pakt Herr Zimmerman op zaterdag 27 januari extra uit met een waanzinnige techno knaller. Niemand minder dan de Italiaanse STEVE SHADEN zal deze nacht de boel op zijn kop zetten. Op deze pagina vind je diverse video’s en sound impressies van hem.

Video boodschap aan Rotterdam van STEVE SHADEN (ITALY):
Video message STEVE SHADEN (ITALY)

Klik op de afbeelding of hier voor een persoonlijke video message van Steve Shaden in de Artist Spotlight van ROTTERDAM UITAGENDA. 

Uiteraard zullen residents TanzMan en Fraulein Z deze nacht niet in de line up ontbreken. En ook is inmiddels DJ REZ-A aan de line up toegevoegd! Begin het nieuwe jaar goed en zorg dat je er bij bent, en maak gelijk een vliegende start! 

CLUB REVERSE ROTTERDAM
Schiestraat 40, Rotterdam
(Very close to Central Station Rotterdam, and next to Bar Biergarten and close to poppodium Annabel at Delftse Hof).
Open: 23:00 – 05:00 hr

HERR ZIMMERMAN @ CLUB REVERSE ROTTERDAM - SATURDAY 27 JANUARY 2024 - SCHIESTRAAT 42, ROTTERDAM
TICKETS HERR ZIMMERMAN